Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arthurmelo keymel fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acero rent richting de bal. Acero met een sublieme pass. Galván rent richting de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Espinosa kopt de bal weg. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galván is nu in balbezit. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor. Arias is nu in balbezit. Arias geeft een hoge lob. Aguayo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Acero verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acero. Acero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arthurmelo 55%, keymel fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arthurmelo - keymel fc 0:0

51e minuut.
Arias onderschept slim de pass. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos onderschept slim de pass. Burgos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Meléndez passt de bal in één keer door. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero speelt de bal door. Galván rent richting de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Espinosa rent richting de bal. Soldevilla onderschept slim de pass. Soldevilla met een sublieme pass. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ... Linares bokst de bal weg. Burgos rent richting de bal. Burgos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arthurmelo - keymel fc 1:0

81e minuut.
Acero is nu in balbezit. Acero draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pizarro de bal. Galván rent richting de bal. Galván draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Meléndez de bal. Oliva rent richting de bal. Oliva speelt de bal door. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Linares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arthurmelo 44%, keymel fc 56%.
arthurmelo - keymel fc 1:0