Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plataneros Calientes arthurmelo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo met een sublieme pass. Colón is nu in balbezit. Colón schiet op doel. Bello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Colón rent richting de bal. Soldevilla onderschept slim de pass. Soldevilla passt de bal zonder na te denken. Burgos rent richting de bal. Burgos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Calientes - arthurmelo 0:1

18e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft de bal voor. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón verovert de bal door een tackle van achteren. Colón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lorenzo met een snelle inworp. Acosta rent richting de bal. Acosta speelt de bal door. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Arvelo speelt de bal door. Burgos heeft problemen om de bal te vangen. Contreras begaat een overtreding. Contreras krijgt een gele kaart. Burgos raakt geblesseerd tijdens het duel. Soldevilla met een snel genomen vrije trap. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ... Galván verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Calientes 53%, arthurmelo 47%.
Plataneros Calientes - arthurmelo 0:1

49e minuut.
Aguayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Burgos rent richting de bal. Burgos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Colón is nu in balbezit. Colón haalt uit met een fantastische trap. Daar is Polanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Santos passt de bal zonder na te denken. Oliva rent richting de bal. Piñeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piñeiro krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Baez geeft een hoge lob. Colón is nu in balbezit. Pizarro rent richting de bal. Colón verovert de bal door een tackle van achteren. Colón draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plataneros Calientes - arthurmelo 1:1

69e minuut.
Santos probeert naar een medespeler te passen. Aguayo rent richting de bal. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo verovert de bal door een tackle van achteren. Aguayo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cruz kopt de bal weg. Soldevilla geeft een lange en hoge pass. Morillo kan de bal niet met de borst controleren. Burgos is nu in balbezit. Burgos passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Calientes - arthurmelo 2:1

90e minuut.
Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo passt de bal in één keer door. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Azcona de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Calientes 47%, arthurmelo 53%.
Plataneros Calientes - arthurmelo 2:1