Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESCARLATA FC yunua
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Osorio speelt de bal door. Comas is nu in balbezit. Comas passt de bal zonder na te denken. Brito heeft problemen om de bal te vangen. Brito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESCARLATA FC - yunua 0:1

9e minuut.
Bermúdez speelt de bal door. Osorio kopt de bal weg. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Osorio met een sublieme pass. Comas is nu in balbezit. Brito is nu in balbezit. Comas is nu in balbezit. Comas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
García rent richting de bal. Osorio is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. García is nu in balbezit. García schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Estrada de bal. Osorio rent richting de bal. Osorio passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. Muñiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Campillo geeft een hoge lob. Estrada is nu in balbezit. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
García is nu in balbezit. Flores is nu in balbezit. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García haalt uit met een fantastische trap. Paniagua probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESCARLATA FC 65%, yunua 35%.
ESCARLATA FC - yunua 0:1

64e minuut.
Klungelig pakt Aguayo de bal. Aguayo geeft een lange en hoge pass. Galán kopt de bal weg. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Campillo rent richting de bal. Comas verovert de bal door een tackle van achteren. Comas met een sublieme pass. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bermúdez trapt de bal weg van het doel. Osorio kopt de bal weg. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESCARLATA FC 38%, yunua 62%.
ESCARLATA FC - yunua 0:1