Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
keymel fc MBC FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Valenzuela speelt de bal door. Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña begaat een overtreding. Piña krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Camarena geeft de bal voor. Benito rent richting de bal. Benito schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duarte de bal onder controle te krijgen. Linares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
keymel fc - MBC FC 0:1

16e minuut.
Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo passt de bal met de wreef. Galván rent richting de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
keymel fc - MBC FC 1:1

24e minuut.
Meléndez speelt de bal door. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván onderschept slim de pass. Galván haalt uit met een fantastische trap. Carmona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
keymel fc - MBC FC 2:1

27e minuut.
Benito speelt de bal door. Cepeda rent richting de bal. Trujillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trujillo krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Campillo is nu in balbezit. Cuevas is nu in balbezit. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
keymel fc - MBC FC 2:2

31e minuut.
Arias kopt de bal weg. Piña heeft problemen om de bal te vangen. Campillo is nu in balbezit. Campillo draait met de bal, schiet en ... Frías is nu in balbezit. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keymel fc 69%, MBC FC 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
keymel fc - MBC FC 2:2

63e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Piña rent richting de bal. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Espinosa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gómez de bal onder controle te krijgen. Piña met een sublieme pass. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Cuevas probeert de bal aan de voet te houden. Arias is nu in balbezit. Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Benito geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: keymel fc 57%, MBC FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
keymel fc - MBC FC 2:2