Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESCARLATA FC Plataneros Calientes
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Acosta rent richting de bal. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Klungelig pakt García de bal. García haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Aguilera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorenzo met een snelle inworp. Arvelo rent richting de bal. Arvelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Aguilera kopt de bal weg. Daar is Campillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Lorenzo zijn tegenspeler op de grond. Lorenzo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESCARLATA FC 49%, Plataneros Calientes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESCARLATA FC - Plataneros Calientes 0:0

46e minuut.
Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. García verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García is nu in balbezit. García haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ávila kopt de bal weg. Arvelo geeft een lange en hoge pass. Baez is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Piñeiro met een snelle inworp. Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García is nu in balbezit. García schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal met de wreef. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. García rent richting de bal. García schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Colón is nu in balbezit. Peláez onderschept slim de pass. Peláez speelt de bal door. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo schiet op doel. Bermúdez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Sanchez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Compres komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Campillo is nu in balbezit. Campillo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baez de bal onder controle te krijgen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESCARLATA FC 31%, Plataneros Calientes 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESCARLATA FC - Plataneros Calientes 0:0