Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plataneros Calientes ESCARLATA FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
García geeft een hoge lob. Camacho kopt de bal weg. Estrada met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen. Acosta speelt de bal door. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón draait met de bal, schiet en ... Martínez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Acosta passt de bal in één keer door. Colón rent richting de bal. Estrada rent richting de bal. Colón onderschept slim de pass. Colón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Calientes 58%, ESCARLATA FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plataneros Calientes - ESCARLATA FC 0:0

73e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez geeft de bal voor. Klungelig pakt Acosta de bal. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel. Galván bokst de bal weg.

78e minuut.
Arvelo rent richting de bal. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta met een sublieme pass. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo schiet op doel. Bermúdez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Flores passt de bal in één keer door. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez maakt een afschuwelijke overtreding. Baez krijgt een gele kaart.

88e minuut.
García rent richting de bal. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal in één keer door. García is nu in balbezit. García draait met de bal, schiet en ... Galván kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Calientes 54%, ESCARLATA FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plataneros Calientes - ESCARLATA FC 0:0