Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MBC FC Caimanes del Escogido
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Camarena de bal. Bello rent richting de bal. Bello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burgos de bal. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Carmona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Piña probeert naar een medespeler te passen. Dávila met een snel genomen vrije trap. Alcántara heeft problemen om de bal te vangen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MBC FC - Caimanes del Escogido 0:1

39e minuut.
Burgos speelt de bal door. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft de bal voor. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo schiet op doel. Comas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MBC FC 56%, Caimanes del Escogido 44%.
MBC FC - Caimanes del Escogido 0:1

47e minuut.
Villalona rent richting de bal. Camarena onderschept slim de pass. Camarena speelt de bal door. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Campillo rent richting de bal. Arias probeert naar een medespeler te passen. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Piña geeft een hoge lob. Cuevas rent richting de bal. Cuevas passt de bal zonder na te denken. Campillo is nu in balbezit. Campillo draait met de bal, schiet en ... Comas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

71e minuut.
Piña speelt de bal door. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Campillo rent richting de bal. Campillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MBC FC - Caimanes del Escogido 1:1

73e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González speelt de bal door. Campillo rent richting de bal. Campillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nadal met de inworp. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila geeft een hoge lob. González is nu in balbezit. González schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MBC FC 32%, Caimanes del Escogido 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MBC FC - Caimanes del Escogido 1:1