Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Fortaleza El Seibo keymel fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellanos met de inworp. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Fortaleza El Seibo - keymel fc 1:0

33e minuut.
Arias geeft een hoge lob. Echevarria kopt de bal weg. Klungelig pakt Guerrero de bal. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Fortaleza El Seibo - keymel fc 1:1

35e minuut.
Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña passt de bal zonder na te denken. Acero heeft problemen om de bal te vangen. Galván rent richting de bal. Galván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Fortaleza El Seibo - keymel fc 1:2

40e minuut.
Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña is nu in balbezit. Piña geeft een hoge lob. Galván is nu in balbezit. Galván draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Frías met een sublieme pass. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Cordero rent richting de bal. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Fortaleza El Seibo - keymel fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fortaleza El Seibo 49%, keymel fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Fortaleza El Seibo - keymel fc 2:2

51e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acero krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Acero haalt uit met een fantastische trap. Galván rent richting de bal. Galván draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alburquerque de bal onder controle te krijgen. Barceló werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Frías rent richting de bal. Acero rent richting de bal. Acero passt de bal met de wreef. Galván is nu in balbezit. Galván schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
González kopt de bal weg. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordero rent richting de bal. Cordero schiet op doel. Daar is Frías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fortaleza El Seibo 59%, keymel fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Fortaleza El Seibo - keymel fc 2:2