Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
suspens MONCI
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Cordero rent richting de bal. Linares onderschept slim de pass. Linares passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Crespo geeft de bal voor. Inworp. Andujar met de inworp. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Andujar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cordero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santana is nu in balbezit. Santana geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Linares rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duarte. Duarte krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Andujar geeft een lange en hoge pass. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno passt de bal zonder na te denken. Perelló rent richting de bal. Perelló schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bello is nu in balbezit. Alcázar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bueno. Alcázar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Crespo geeft de bal voor. Cordero kopt de bal weg. Klungelig pakt Crespo de bal. Perelló rent richting de bal. Perelló haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Santos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santana met een snelle inworp. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Linares is nu in balbezit. Linares draait met de bal, schiet en ... Ortiz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suspens 41%, MONCI 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
suspens - MONCI 0:0

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ortega geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Perales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales probeert naar een medespeler te passen. Cordero rent richting de bal. Linares onderschept slim de pass. Linares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Perales de bal onder controle te krijgen. Blanco is nu in balbezit. Guaba rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno passt de bal met de wreef. Perelló is nu in balbezit. Perelló draait met de bal, schiet en ... Colón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
suspens - MONCI 1:0

88e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Daar is Perelló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perelló schiet op doel. De bal raakt de paal. Colón bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suspens 64%, MONCI 36%.
suspens - MONCI 1:0