Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Hato Mayor del Rey villamoran
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villalona krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Aguado onderschept slim de pass. Guillén rent richting de bal. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Carmona kopt de bal weg. Benítez rent richting de bal. Benítez passt de bal met de wreef. Guillén is nu in balbezit. Guillén draait met de bal, schiet en ... Paal! Lugo bokst de bal weg.

25e minuut.
Alemán met een harde bal richting middenveld. Inworp. Aguirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Mejía kopt de bal weg. Alemán bokst de bal weg.

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alemán niet meer kan verder spelen. Piñeiro komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez rent richting de bal. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Balaguer is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lugo trapt de bal weg van het doel. Carmona kopt de bal weg. Klungelig pakt Acevedo de bal. Benítez rent richting de bal. Benítez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Hato Mayor del Rey 32%, villamoran 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Hato Mayor del Rey - villamoran 0:0

52e minuut.
Acevedo kopt de bal weg. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero geeft de bal voor. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Benito passt de bal zonder na te denken. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz speelt de bal door. Balaguer rent richting de bal. Balaguer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Benito geeft de bal voor. Balaguer is nu in balbezit. Alegría rent richting de bal. Balaguer onderschept slim de pass. Balaguer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Hato Mayor del Rey 49%, villamoran 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Hato Mayor del Rey - villamoran 0:0