Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Hato Mayor del Rey el real madry
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán met een sublieme pass. Luna kopt de bal weg. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Alegría geeft een lange en hoge pass. Baquero rent richting de bal. Carballo begaat een overtreding. Carballo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bernal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bernal komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Carmona met een sublieme pass. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén passt de bal met de wreef. Benítez is nu in balbezit. Benítez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Piña is nu in balbezit. Guillén is nu in balbezit. Benítez is nu in balbezit. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Guzmán probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor del Rey - el real madry 1:0

40e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía rent richting de bal. Bernal onderschept slim de pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Hato Mayor del Rey 66%, el real madry 34%.
Union Hato Mayor del Rey - el real madry 1:0

48e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Luna begaat een overtreding. Muñoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Muñoz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Benítez probeert de bal met de borst te controleren. Guillén is nu in balbezit. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Barceló bokst de bal weg.

56e minuut.
Luna is nu in balbezit. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz geeft een hoge lob. Benítez is nu in balbezit. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor del Rey - el real madry 2:0

61e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adrián geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor del Rey - el real madry 3:0

63e minuut.
Guillén passt de bal met de wreef. Carmona geeft de bal voor. Klungelig pakt Guzmán de bal. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez draait met de bal, schiet en ... Barceló bokst de bal weg.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Benítez de bal onder controle te krijgen. González rent richting de bal. Carmona begaat een overtreding. Carmona krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Hato Mayor del Rey 27%, el real madry 73%.
Union Hato Mayor del Rey - el real madry 3:0