Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el real madry Union Hato Mayor del Rey
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Muñoz met de inworp. Adrián rent richting de bal. Adrián geeft de bal voor. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez schiet op doel. Barceló probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baquero neemt de hoekschop. Benítez krijgt zijn hoofd ertegen. Barceló bokst de bal weg.

9e minuut.
Barceló met een harde bal richting middenveld. Luna rent richting de bal. Met opzet legt Guillén zijn tegenspeler op de grond. Guillén krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Aguado speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carmona krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén passt de bal zonder na te denken. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el real madry - Union Hato Mayor del Rey 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Domínguez de bal. Domínguez met een sublieme pass. Bernal is nu in balbezit. Bernal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el real madry - Union Hato Mayor del Rey 1:1

19e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Piña zijn tegenspeler op de grond. Piña krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Guzmán trapt de bal weg. González kopt de bal weg. Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernal is nu in balbezit. Bernal draait met de bal, schiet en ... Alemán bokst de bal weg.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Cabrera de bal onder controle te krijgen. Bernal rent richting de bal. Muñoz is nu in balbezit. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el real madry 48%, Union Hato Mayor del Rey 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el real madry - Union Hato Mayor del Rey 1:1

46e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Benítez rent richting de bal. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez onderschept slim de pass. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el real madry - Union Hato Mayor del Rey 1:2

58e minuut.
Adrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña geeft een hoge lob. Bernal kopt de bal weg. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft de bal voor. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén is nu in balbezit. Guillén geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el real madry 52%, Union Hato Mayor del Rey 48%.
el real madry - Union Hato Mayor del Rey 1:2