Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MONCI Union Hato Mayor del Rey
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Muñoz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Adrián de bal. Adrián passt de bal zonder na te denken. Benítez rent richting de bal. Benítez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MONCI - Union Hato Mayor del Rey 0:1

7e minuut.
Daar is Adrián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrián geeft een lange en hoge pass. García kan de bal niet met de borst controleren. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MONCI - Union Hato Mayor del Rey 0:2

22e minuut.
Andujar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén is nu in balbezit. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Carmona geeft de bal voor. Benítez is nu in balbezit. Benítez haalt uit met een fantastische trap. García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Linares probeert naar een medespeler te passen. Muñoz rent richting de bal. Muñoz speelt de bal door. Benítez is nu in balbezit. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Carmona is nu in balbezit. Linares begaat een overtreding. Linares krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bello met een sublieme pass. Linares rent richting de bal. Linares probeert naar een medespeler te passen. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrián verovert de bal door een tackle van achteren. Adrián probeert naar een medespeler te passen. Benítez rent richting de bal. Benítez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MONCI 60%, Union Hato Mayor del Rey 40%.
MONCI - Union Hato Mayor del Rey 0:2

52e minuut.
Linares geeft een lange en hoge pass. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alegría krijgt een gele kaart. Alarcón raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Linares neemt de penalty, wat een uithaal! Alemán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Linares de bal. Alemán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Alegría geeft een hoge lob. Crespo is nu in balbezit. Benítez onderschept slim de pass. Benítez schiet op doel. Colón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MONCI - Union Hato Mayor del Rey 0:3

67e minuut.
Andujar geeft de bal voor. Alegría kopt de bal weg. Carmona rent richting de bal. Linares onderschept slim de pass. Linares haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft een hoge lob. Benítez is nu in balbezit. Benítez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias onderschept slim de pass. Arias speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. Alemán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MONCI 59%, Union Hato Mayor del Rey 41%.
MONCI - Union Hato Mayor del Rey 0:3