Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 12:27
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Kemono kago
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9047
TOAKI RANGERS Nippon Devils
meds Tactiek 90
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 3
46.3 gemiddelde waardering 33.8
solid Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Gaudyn heeft problemen om de bal te vangen. Gaudyn geeft de bal voor. Daar is Falcomatà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrig rent richting de bal. Perrig schiet op doel. Predoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kozioł is nu in balbezit. Brito begaat een overtreding. Kozioł is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hajduk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Perrig kopt de bal weg. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kafati passt de bal in één keer door. Beliukevičius is nu in balbezit. Beliukevičius probeert naar een medespeler te passen. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Darmeidi speelt de bal door. Chainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman onderschept slim de pass. Furman geeft de bal voor. Ciświcki is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gaudyn probeert naar een medespeler te passen. Hajduk heeft problemen om de bal te vangen. Brito rent richting de bal. Gaudyn onderschept slim de pass. Gaudyn geeft een hoge lob. Predoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Predoiu met een harde bal richting middenveld. Gaudyn kopt de bal weg. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Iosifelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darmeidi rent richting de bal. Darmeidi passt de bal met de wreef. Miclea rent richting de bal. Miclea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gaudyn is nu in balbezit. Brito onderschept slim de pass. Hajduk rent richting de bal. Brito onderschept slim de pass. Brito draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Beliukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliukevičius probeert naar een medespeler te passen. Miclea is nu in balbezit. Miclea haalt uit met een fantastische trap. Predoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOAKI RANGERS 22%, Nippon Devils 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOAKI RANGERS - Nippon Devils 0:0

46e minuut.
Karas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kozioł geeft de bal voor. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Beliukevičius is nu in balbezit. Beliukevičius haalt uit met een fantastische trap. Predoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kafati geeft de bal voor. Koniarek kopt de bal weg. Klungelig pakt Hedén de bal. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cernuschi onderschept slim de pass. Cernuschi speelt de bal door. Darmeidi geeft een lange en hoge pass. Hajduk heeft problemen om de bal te vangen. Chainho is nu in balbezit. Łęcki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Miclea stond buitenspel. Bergios komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Chainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman onderschept slim de pass. Furman geeft een hoge lob. Karas is nu in balbezit. Karas haalt uit met een fantastische trap. Predoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zapata rent richting de bal. Zapata geeft een hoge lob. Beliukevičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Karas de bal. Karas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cernuschi is nu in balbezit. Furman onderschept slim de pass. Furman geeft de bal voor. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Falcomatà met de inworp. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Karas rent richting de bal. Karas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TOAKI RANGERS - Nippon Devils 1:0

89e minuut.
Beliukevičius passt de bal met de wreef. Miclea is nu in balbezit. Iosifelis is nu in balbezit. Bergios rent richting de bal. Bergios schiet op doel. Predoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beliukevičius zal de hoekschop nemen. Falcomatà probeert de bal met de borst te controleren. Miclea rent richting de bal. Miclea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karas rent richting de bal. Karas schiet op doel. Predoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOAKI RANGERS 26%, Nippon Devils 74%.
TOAKI RANGERS - Nippon Devils 1:0