Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 12:27
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: 講談社
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21876
Shueisha FC TOAKI RANGERS
Reup Manga Tactiek meds
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Kafati bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga onderschept slim de pass. Papuga geeft een lange en hoge pass. Muhaciroğlu kopt de bal weg. Peene kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peene rent richting de bal. Peene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - TOAKI RANGERS 1:0

6e minuut.
Valentin geeft de bal voor. Hajduk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vârtejaru de bal onder controle te krijgen. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Galgaro onderschept slim de pass. Galgaro passt de bal met de wreef. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - TOAKI RANGERS 2:0

26e minuut.
Furman geeft een hoge lob. Kafati kopt de bal weg. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valentin geeft een hoge lob. Maínz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maínz haalt uit met een fantastische trap. Łęcki bokst de bal weg.

41e minuut.
Valentin geeft een hoge lob. Furman verovert de bal door een tackle van achteren. Peene is nu in balbezit. Peene haalt uit met een fantastische trap. Łęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - TOAKI RANGERS 3:0

43e minuut.
Daar is Perrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papuga onderschept slim de pass. Krasnolud geeft de bal voor. Miclea rent richting de bal. Miclea haalt uit met een fantastische trap. Motohashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - TOAKI RANGERS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shueisha FC 49%, TOAKI RANGERS 51%.
Shueisha FC - TOAKI RANGERS 3:1

46e minuut.
Beliukevičius komt het veld opgelopen. Karas komt het veld opgelopen. Tomita komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zapata kopt de bal weg. Karas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga met een sublieme pass. Karas is nu in balbezit. Karas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Gaudyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galgaro speelt de bal door. Peene rent richting de bal. Peene haalt uit met een fantastische trap. Łęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - TOAKI RANGERS 4:1

57e minuut.
Peene rent richting de bal. Peene met een sublieme pass. Maínz rent richting de bal. Maínz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vârtejaru onderschept slim de pass. Vârtejaru geeft de bal voor. Karas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karas haalt uit met een fantastische trap. Tomita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - TOAKI RANGERS 4:2

65e minuut.
Inworp. Bergios komt het veld opgelopen. Valentin met de inworp. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. Łęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Peene rent richting de bal. Peene geeft een lange en hoge pass. Daar is Vârtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tomita trapt de bal weg van het doel. Gaudyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Miclea de bal. Bergios bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski passt de bal met de wreef. Bergios is nu in balbezit. Bergios haalt uit met een fantastische trap. Tomita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - TOAKI RANGERS 4:3

87e minuut.
Daar is Maínz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łęcki probeert naar een medespeler te passen. Valentin controleert de bal met de borst. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sułowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shueisha FC 54%, TOAKI RANGERS 46%.
Shueisha FC - TOAKI RANGERS 4:3