Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hidoi Jinja Kawiiso Mizu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Okanmoto kopt de bal weg. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fukui. Fukui krijgt een gele kaart. Nozawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chishima met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Jinja - Kawiiso Mizu 1:0

29e minuut.
Ozawa is nu in balbezit. Ozawa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yamamoto de bal. Ueno rent richting de bal. Ueno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Iwamoto geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ozawa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yamamoto rent richting de bal. Yamamoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Jinja - Kawiiso Mizu 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Jinja 48%, Kawiiso Mizu 52%.
Hidoi Jinja - Kawiiso Mizu 2:0

54e minuut.
Iwamoto met de inworp. Ozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozawa met een sublieme pass. Ueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ueno haalt uit met een fantastische trap. Arai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Jinja - Kawiiso Mizu 3:0

65e minuut.
Fukui geeft een lange en hoge pass. Tange probeert de bal met de borst te controleren. Morishi verovert de bal door een tackle van achteren. Morishi draait met de bal, schiet en ... Yamane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Jinja - Kawiiso Mizu 3:1

86e minuut.
Fukui bereikt de bal nog maar net als eerste. Miki verovert de bal door een tackle van achteren. Miki probeert naar een medespeler te passen. Ueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ueda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Jinja - Kawiiso Mizu 3:2

88e minuut.
Iwamoto geeft de bal voor. Fukui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamamoto onderschept slim de pass. Ueno is nu in balbezit. Ueno schiet op doel. Arai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Jinja 41%, Kawiiso Mizu 59%.
Hidoi Jinja - Kawiiso Mizu 3:2