Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tufan Tokyo Dragons
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Akamine probeert de bal met de borst te controleren. Tae-Uk rent richting de bal. Akamine onderschept slim de pass. Akamine haalt uit met een fantastische trap. Koshi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tufan - Tokyo Dragons 1:0

12e minuut.
Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Funakoshi onderschept slim de pass. Funakoshi geeft een hoge lob. Ohta is nu in balbezit. Ohta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kawanabe heeft problemen om de bal te vangen. Ohta is nu in balbezit. Ohta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaneko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Tsuzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakano onderschept slim de pass. Nakano speelt de bal door. Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Machida rent richting de bal. Ohguro rent richting de bal. Machida is nu in balbezit. Ohguro onderschept slim de pass. Ohguro geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tufan 45%, Tokyo Dragons 55%.
tufan - Tokyo Dragons 1:0

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Machida de bal onder controle te krijgen. Ohta is nu in balbezit. Ohta passt de bal zonder na te denken. Tae-Uk is nu in balbezit. Tae-Uk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tae-Uk geeft de bal voor. Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta haalt uit met een fantastische trap. Kawanabe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaneko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nakano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Teragaito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teragaito geeft de bal voor. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tufan 55%, Tokyo Dragons 45%.
tufan - Tokyo Dragons 1:0