Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokyo Dragons tufan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Teragaito passt de bal in één keer door. Oku probeert de bal aan de voet te houden. Ohta rent richting de bal. Ohta schiet op doel. Kaneko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tsuzuki met de inworp. Teragaito kan de bal niet met de borst controleren. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta is nu in balbezit. Ohta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokyo Dragons - tufan 1:0

26e minuut.
Ohguro speelt de bal door. Ohta is nu in balbezit. Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta verovert de bal door een tackle van achteren. Ohta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokyo Dragons - tufan 2:0

37e minuut.
Fujigaya geeft een lange en hoge pass. Inworp. Narahashi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tae-Uk heeft problemen om de bal te vangen. Tae-Uk haalt uit met een fantastische trap. Kaneko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ohta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokyo Dragons 48%, tufan 52%.
Tokyo Dragons - tufan 2:0

51e minuut.
Fujigaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk rent richting de bal. Tsuzuki speelt de bal door. Ohta rent richting de bal. Ohta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokyo Dragons - tufan 3:0

69e minuut.
Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohguro onderschept slim de pass. Ohguro met een sublieme pass. Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kakimoto is nu in balbezit. Kakimoto geeft een lange en hoge pass. Soma heeft problemen om de bal te vangen. Akamine bereikt de bal nog maar net als eerste. Akamine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Narahashi geeft de bal voor. Klungelig pakt Oku de bal. Ohta rent richting de bal. Ohta schiet op doel. Kaneko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokyo Dragons - tufan 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokyo Dragons 49%, tufan 51%.
Tokyo Dragons - tufan 4:0