Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rai group spartran
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Shirasawa haalt uit met een fantastische trap. Jirayia probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ichinohe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nunobe krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kurosawa is nu in balbezit. Fukunishi onderschept slim de pass. Fukunishi met een sublieme pass. Fujigaya rent richting de bal. Fujigaya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ichinohe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchidate is nu in balbezit. Shirasawa verovert de bal door een tackle van achteren. Shiiya is nu in balbezit. Shiiya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Tsukamoto kopt de bal weg. Daar is Hirase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurosawa rent richting de bal. Hirase verovert de bal door een tackle van achteren. Hirase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rai group - spartran 0:1

33e minuut.
Takajama geeft de bal voor. Fuji kopt de bal weg. Daar is Takajama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shiiya is nu in balbezit. Shiiya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fuji met een sublieme pass. Ichinohe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichinohe passt de bal met de wreef. Shiiya rent richting de bal. Shiiya haalt uit met een fantastische trap. Hirai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Amano is nu in balbezit. Tanakadate bereikt de bal nog maar net als eerste. Amano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rai group 54%, spartran 46%.
rai group - spartran 0:1

68e minuut.
Fujigaya is nu in balbezit. Fuji onderschept slim de pass. Fuji probeert naar een medespeler te passen. Shiiya rent richting de bal. Shiiya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fuji rent richting de bal. Fuji met een sublieme pass. Daar is Nishitani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujigaya is nu in balbezit. Fujigaya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Yamashita geeft een lange en hoge pass. Nunobe controleert de bal met de borst. Nunobe passt de bal zonder na te denken. Shiiya rent richting de bal. Shiiya draait met de bal, schiet en ... Hirai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Nishitani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hironaga komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Doeltrap. Abe met een harde bal richting middenveld. Uchidate kopt de bal weg. Hirase is nu in balbezit. Hirase haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rai group 56%, spartran 44%.
rai group - spartran 0:1