Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon Ball Super Tokyo Dragons
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Hirao passt de bal in één keer door. Tanoue bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Funakoshi. Funakoshi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Tae-Uk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanamori met een snelle inworp. Kawai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hirao passt de bal met de wreef. Kawai rent richting de bal. Kawai passt de bal in één keer door. Nakashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakashima haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ohta passt de bal zonder na te denken. Okina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nakano krijgt een gele kaart. Okina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Okina kan niet meer verder spelen. Kakimoto komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Kagawa speelt de bal door. Ohguro rent richting de bal. Togawa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Togawa krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kanamori met een sublieme pass. Funakoshi rent richting de bal. Funakoshi probeert naar een medespeler te passen. Nakashima rent richting de bal. Nakashima haalt uit met een fantastische trap. Koshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Tanoue kopt de bal weg. Hirao rent richting de bal. Tae-Uk begaat een overtreding. Tae-Uk krijgt een gele kaart. Hirao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hirao zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nakashima rent richting de bal. Nakashima schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball Super 50%, Tokyo Dragons 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragon Ball Super - Tokyo Dragons 0:0

50e minuut.
Ohta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sugimoto komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Tae-Uk rent richting de bal. Tae-Uk passt de bal in één keer door. Kagawa probeert naar een medespeler te passen. Ohta rent richting de bal. Ohta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kawai probeert naar een medespeler te passen. Tae-Uk rent richting de bal. Nakashima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nakashima krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Hirao geeft de bal voor. Inworp. Ohguro met de inworp. Daar is Tae-Uk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tae-Uk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball Super 50%, Tokyo Dragons 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragon Ball Super - Tokyo Dragons 0:0