Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tufan Fushigi Tsuki
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Myojin is nu in balbezit. Kim is nu in balbezit. Kim passt de bal zonder na te denken. Nakazawa is nu in balbezit. Nakazawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Soma probeert de bal met de borst te controleren. Machida is nu in balbezit. Soma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soma krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Soma met een sublieme pass. Kaneka rent richting de bal. Kaneka speelt de bal door. Daar is Nakazawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakazawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kawaguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaguchi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaneka de bal. Nakazawa rent richting de bal. Nakazawa schiet op doel. Kaneko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tufan 67%, Fushigi Tsuki 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tufan - Fushigi Tsuki 0:0

46e minuut.
Soma is nu in balbezit. Soma probeert naar een medespeler te passen. Kawanabe geeft een hoge lob. Kim rent richting de bal. Kim geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Nishino geeft een hoge lob. Machida heeft problemen om de bal te vangen. Machida geeft de bal voor. Kaneka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaneka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nakazawa rent richting de bal. Nakazawa haalt uit met een fantastische trap. Kawanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaguchi onderschept slim de pass. Kawaguchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tufan - Fushigi Tsuki 0:1

81e minuut.
Yoshitaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuzuki onderschept slim de pass. Myojin probeert naar een medespeler te passen. Kaneka is nu in balbezit. Kaneka met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tufan 66%, Fushigi Tsuki 34%.
tufan - Fushigi Tsuki 0:1