Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaikunee Origami rai group
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Nunobe rent richting de bal. Nunobe geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ienaga de bal onder controle te krijgen. Shirasawa is nu in balbezit. Shirasawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Inworp. Tanakadate met een snelle inworp. Uchida is nu in balbezit. Uchida schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yamashita de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fujiyama de bal. Shiiya rent richting de bal. Shiiya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Nishitani probeert de bal aan de voet te houden. Ezoe is nu in balbezit. Ezoe passt de bal zonder na te denken. Youth rent richting de bal. Youth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Origami - rai group 1:0

29e minuut.
Nishitani met een sublieme pass. Ishigame bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishigame speelt de bal door. Shiiya rent richting de bal. Shiiya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Yamashita geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ezoe de bal onder controle te krijgen. Nishitani verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tanakadate geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ishigame is nu in balbezit. Fuji is nu in balbezit. Met opzet legt Ishigame zijn tegenspeler op de grond. Ishigame krijgt een gele kaart. Fuji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fuji zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Shiiya is nu in balbezit. Shiiya draait met de bal, schiet en ... Oguro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kawaikunee Origami - rai group 1:1

44e minuut.
Kurosawa is nu in balbezit. Uchida bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uchida raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Uchida kan niet meer verder spelen. Maruyama komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Origami 54%, rai group 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaikunee Origami - rai group 1:1

67e minuut.
Fuji is nu in balbezit. Daar is Ishigame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishigame passt de bal zonder na te denken. Shirasawa rent richting de bal. Shirasawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ichinohe met de inworp. Shirasawa controleert de bal met de borst. Ishigame legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shirasawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shirasawa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Tanakadate met de inworp. Maruyama rent richting de bal. Fuji legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maruyama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maruyama zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Fujiyama heeft problemen om de bal te vangen. Shiiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishigame rent richting de bal. Shiiya verovert de bal door een tackle van achteren. Shiiya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ienaga trapt de bal weg. Fuji geeft een lange en hoge pass. Ienaga kopt de bal weg. Shiiya heeft problemen om de bal te vangen. Shiiya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Origami 60%, rai group 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaikunee Origami - rai group 1:1