Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spartran Fushigi Tenshi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Fujigaya rent richting de bal. Fujigaya schiet op doel. Daar is Komatsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amano is nu in balbezit. Amano draait met de bal, schiet en ... Kobayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Komatsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amano is nu in balbezit. Amano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fukunishi verovert de bal door een tackle van achteren. Fukunishi passt de bal met de wreef. Fujigaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase is nu in balbezit. Hirase schiet op doel. Kobayashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Jo geeft de bal voor. Koroki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroki met een sublieme pass. Arakawa rent richting de bal. Arakawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Amano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirase bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase passt de bal zonder na te denken. Fujigaya rent richting de bal. Fujigaya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
spartran - Fushigi Tenshi 1:0

43e minuut.
Kajiyama speelt de bal door. Fuji rent richting de bal. Fujigaya maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fujigaya moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fujigaya schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
Jirayia geeft een hoge lob. Kajiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajiyama passt de bal zonder na te denken. Arakawa is nu in balbezit. Arakawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartran 51%, Fushigi Tenshi 49%.
spartran - Fushigi Tenshi 1:0

49e minuut.
Kajiyama met een sublieme pass. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukunishi onderschept slim de pass. Hirase rent richting de bal. Hirase draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Yoshihara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uchidate kopt de bal weg. Klungelig pakt Komatsu de bal. Hirase bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spartran - Fushigi Tenshi 2:0

53e minuut.
Uchidate passt de bal met de wreef. Fukunishi rent richting de bal. Fukunishi met een sublieme pass. Hirase bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spartran - Fushigi Tenshi 3:0

75e minuut.
Fuji raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hiramoto komt het veld opgelopen. Yoshihara met de inworp. Koroki is nu in balbezit. Koroki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Nonomura rent richting de bal. Arakawa onderschept slim de pass. Arakawa passt de bal zonder na te denken. Koroki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spartran - Fushigi Tenshi 3:1

84e minuut.
Fukunishi passt de bal zonder na te denken. Hiramoto is nu in balbezit. Hiramoto probeert naar een medespeler te passen. Arakawa is nu in balbezit. Arakawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartran 40%, Fushigi Tenshi 60%.
spartran - Fushigi Tenshi 3:1