Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Tenshi spartran
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17
hopeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Arakawa onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nonomura. Arakawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koroki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tenshi - spartran 1:0

17e minuut.
Tsukamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Tsukamoto speelt de bal door. Fujigaya rent richting de bal. Hirase is nu in balbezit. Hirase draait met de bal, schiet en ... Kobayashi bokst de bal weg.

20e minuut.
Kajiyama passt de bal in één keer door. Arakawa is nu in balbezit. Nonomura is nu in balbezit. Arakawa verovert de bal door een tackle van achteren. Arakawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tenshi - spartran 2:0

25e minuut.
Hirase passt de bal met de wreef. Fujigaya rent richting de bal. Fuji rent richting de bal. Fujigaya verovert de bal door een tackle van achteren. Fujigaya haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Morita geeft een hoge lob. Daar is Hirase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirase passt de bal in één keer door. Fujigaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujigaya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Fuji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchidate rent richting de bal. Fuji begaat een overtreding. Fuji krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Tenshi 58%, spartran 42%.
Fushigi Tenshi - spartran 2:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsukamoto met een snelle inworp. Fuji onderschept slim de pass. Fukunishi is nu in balbezit. Fukunishi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tenshi - spartran 2:1

88e minuut.
Yoshihara rent richting de bal. Hirase is nu in balbezit. Hirase probeert naar een medespeler te passen. Fujigaya rent richting de bal. Fujigaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Tenshi 57%, spartran 43%.
Fushigi Tenshi - spartran 2:1