Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon Ball Super tufan
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Kaneko trapt de bal weg. Okano is nu in balbezit. Okano passt de bal in één keer door. Akamine bereikt de bal nog maar net als eerste. Akamine draait met de bal, schiet en ... Kobayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball Super - tufan 0:1

41e minuut.
Kim met een snelle inworp. Soma rent richting de bal. Hirao begaat een overtreding. Hirao krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball Super 42%, tufan 58%.
Dragon Ball Super - tufan 0:1

48e minuut.
Tanoue verovert de bal door een tackle van achteren. Tanoue met een sublieme pass. Nakashima rent richting de bal. Kawai rent richting de bal. Kawai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kawanabe rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragon Ball Super - tufan 1:1

57e minuut.
Tanoue probeert naar een medespeler te passen. Nakashima is nu in balbezit. Kawanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakashima onderschept slim de pass. Nakashima haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Daar is Kawai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakashima rent richting de bal. Teragaito bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakashima verovert de bal door een tackle van achteren. Nakashima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Machida rent richting de bal. Machida passt de bal in één keer door. Kakimoto is nu in balbezit. Kakimoto draait met de bal, schiet en ... Oku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kanamori neemt de hoekschop. Kakimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakimoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball Super 40%, tufan 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragon Ball Super - tufan 1:1