Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Tenshi rai group
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.2
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Arakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji is nu in balbezit. Arakawa onderschept slim de pass. Arakawa haalt uit met een fantastische trap. Abe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tenshi - rai group 1:0

9e minuut.
Akishino met de inworp. Fuji is nu in balbezit. Fuji passt de bal met de wreef. Daar is Shiiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shiiya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Shirasawa rent richting de bal. Hiramoto speelt de bal door. Shiiya rent richting de bal. Shiiya draait met de bal, schiet en ... Kobayashi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fushigi Tenshi - rai group 1:1

16e minuut.
Kataoka probeert naar een medespeler te passen. Arakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroki bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakawa rent richting de bal. Arakawa schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Hiramoto probeert naar een medespeler te passen. Kurosawa heeft problemen om de bal te vangen. Hiramoto verovert de bal door een tackle van achteren. Koroki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tenshi - rai group 2:1

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajiyama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kataoka met een sublieme pass. Hiramoto rent richting de bal. Hiramoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Tenshi 36%, rai group 64%.
Fushigi Tenshi - rai group 2:1

68e minuut.
Daar is Kumagai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumagai geeft een hoge lob. Kataoka kopt de bal weg. Arakawa rent richting de bal. Arakawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Tenshi 26%, rai group 74%.
Fushigi Tenshi - rai group 2:1