Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rai group Fushigi Tenshi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Shiiya verovert de bal door een tackle van achteren. Shiiya draait met de bal, schiet en ... Daar is Komatsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ichinohe is nu in balbezit. Ichinohe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Kobayashi met een harde bal richting middenveld. Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Yoshihara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuji met een sublieme pass. Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa haalt uit met een fantastische trap. Shiiya probeert de bal aan de voet te houden. Kobayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Yoshihara heeft problemen om de bal te vangen. Ichinohe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichinohe passt de bal zonder na te denken. Shiiya is nu in balbezit. Shiiya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rai group - Fushigi Tenshi 1:0

29e minuut.
Nishitani kopt de bal weg. Arakawa kan de bal niet met de borst controleren. Yamashita is nu in balbezit. Koroki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nunobe onderschept slim de pass. Nunobe probeert naar een medespeler te passen. Shiiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa rent richting de bal. Shirasawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rai group 48%, Fushigi Tenshi 52%.
rai group - Fushigi Tenshi 1:0

52e minuut.
Fuji rent richting de bal. Shirasawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurosawa probeert naar een medespeler te passen. Shiiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiiya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kurosawa geeft de bal voor. Komatsu is nu in balbezit. Shirasawa verovert de bal door een tackle van achteren. Shiiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiiya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fuji is nu in balbezit. Shirasawa verovert de bal door een tackle van achteren. Shiiya is nu in balbezit. Shiiya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rai group - Fushigi Tenshi 2:0

86e minuut.
Ichinohe onderschept slim de pass. Ichinohe geeft een lange en hoge pass. Komatsu heeft problemen om de bal te vangen. Shiiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiiya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rai group 22%, Fushigi Tenshi 78%.
rai group - Fushigi Tenshi 2:0