Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spartran Kawaikunee Origami
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.7
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Miki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase onderschept slim de pass. Hirase passt de bal in één keer door. Fujigaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujigaya haalt uit met een fantastische trap. Oguro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Takajama geeft een lange en hoge pass. Hirase kopt de bal weg. Fujiyama is nu in balbezit. Fujigaya onderschept slim de pass. Fujigaya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Ishigame de bal onder controle te krijgen. Hirase bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tsukamoto speelt de bal door. Fujigaya rent richting de bal. Fujigaya passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hirase de bal. Hirase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Takajama verovert de bal door een tackle van achteren. Takajama met een sublieme pass. Nonomura heeft problemen om de bal te vangen. Ezoe is nu in balbezit. Ezoe schiet op doel. Hirai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartran 46%, Kawaikunee Origami 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
spartran - Kawaikunee Origami 0:0

57e minuut.
Wakamatsu is nu in balbezit. Hirase onderschept slim de pass. Hirase met een sublieme pass. Fujigaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujigaya schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Daar is Ishigame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirase is nu in balbezit. Hirase passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fujigaya de bal. Fujigaya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hirase is nu in balbezit. Hirase draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ienaga de bal. Fujigaya is nu in balbezit. Fujigaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartran 33%, Kawaikunee Origami 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
spartran - Kawaikunee Origami 0:0