Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spartran tufan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Uchidate probeert naar een medespeler te passen. Fukunishi is nu in balbezit. Teragaito rent richting de bal. Fukunishi onderschept slim de pass. Fukunishi geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tsuzuki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shiota komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Nakata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirase bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase met een sublieme pass. Fukunishi kan de bal niet met de borst controleren. Fukunishi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Soma rent richting de bal. Soma met een sublieme pass. Nonomura rent richting de bal. Akamine verovert de bal door een tackle van achteren. Akamine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartran 47%, tufan 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
spartran - tufan 0:0

66e minuut.
Amano is nu in balbezit. Amano passt de bal met de wreef. Fujigaya is nu in balbezit. Hirase bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Shiota onderschept slim de pass. Shiota geeft de bal voor. Nonomura probeert de bal met de borst te controleren. Akamine rent richting de bal. Akamine draait met de bal, schiet en ... Hirai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Machida rent richting de bal. Amano onderschept slim de pass. Amano passt de bal in één keer door. Hirase rent richting de bal. Hirase schiet op doel. Kaneko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartran 35%, tufan 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
spartran - tufan 0:0