Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Tsuki Kawaikunee Origami
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


18e minuut.
Ishigame onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ezoe de bal. Machida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machida krijgt een gele kaart. Ezoe raakt geblesseerd tijdens het duel. Uchida wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ishigame raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saito komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Uchida kopt de bal weg. Yoshihara rent richting de bal. Uchida bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoe heeft problemen om de bal te vangen. Ezoe draait met de bal, schiet en ... Hagimura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Machida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezoe is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tsuki - Kawaikunee Origami 0:1

28e minuut.
Wakamatsu probeert naar een medespeler te passen. Myojin rent richting de bal. Ezoe onderschept slim de pass. Ezoe schiet op doel. Yoshihara probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fujiyama onderschept slim de pass. Uchida is nu in balbezit. Saito is nu in balbezit. Uchida rent richting de bal. Uchida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Tsuki 59%, Kawaikunee Origami 41%.
Fushigi Tsuki - Kawaikunee Origami 0:1

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hagimura trapt de bal weg. Kaneka kopt de bal weg. Kokeguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeguchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Machida geeft een lange en hoge pass. Chano kopt de bal weg. Miki heeft problemen om de bal te vangen. Kawaguchi is nu in balbezit. Kawaguchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wakamatsu probeert naar een medespeler te passen. Uchida bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchida probeert naar een medespeler te passen. Ezoe rent richting de bal. Ezoe haalt uit met een fantastische trap. Hagimura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ezoe is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wakamatsu onderschept slim de pass. Wakamatsu geeft een lange en hoge pass. Tsuneda kan de bal niet met de borst controleren. Ezoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoe haalt uit met een fantastische trap. Hagimura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Fujiyama is nu in balbezit. Saito bereikt de bal nog maar net als eerste. Saito probeert naar een medespeler te passen. Uchida is nu in balbezit. Uchida schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tsuki - Kawaikunee Origami 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Tsuki 45%, Kawaikunee Origami 55%.
Fushigi Tsuki - Kawaikunee Origami 0:2