Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon Ball Super Fushigi Tenshi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Okina met een sublieme pass. Komatsu is nu in balbezit. Nakashima onderschept slim de pass. Nakashima haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball Super - Fushigi Tenshi 1:0

13e minuut.
Hirao passt de bal zonder na te denken. Okina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Arakawa rent richting de bal. Arakawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragon Ball Super - Fushigi Tenshi 1:1

14e minuut.
Kawai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hara de bal. Arakawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arakawa krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Okina geeft de bal voor. Hirao is nu in balbezit. Hirao passt de bal in één keer door. Kanamori rent richting de bal. Kanamori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball Super - Fushigi Tenshi 2:1

17e minuut.
Klungelig pakt Koroki de bal. Koroki passt de bal met de wreef. Komatsu rent richting de bal. Nakashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakashima haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kajiyama kopt de bal weg. Hirao speelt de bal door. Nakashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Okina rent richting de bal. Kataoka verovert de bal door een tackle van achteren. Kataoka met een sublieme pass. Kawai rent richting de bal. Kawai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Nakashima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Komatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai is nu in balbezit. Kawai haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball Super - Fushigi Tenshi 3:1

39e minuut.
Hara geeft de bal voor. Nakashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiramoto is nu in balbezit. Nakashima verovert de bal door een tackle van achteren. Nakashima draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tanoue kopt de bal weg. Yoshihara heeft problemen om de bal te vangen. Nakashima is nu in balbezit. Daar is Kawai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball Super 43%, Fushigi Tenshi 57%.
Dragon Ball Super - Fushigi Tenshi 3:1

51e minuut.
Okina probeert de bal aan de voet te houden. Tanoue rent richting de bal. Tanoue geeft een lange en hoge pass. Nakashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakashima schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hiramoto is nu in balbezit. Hirao maakt een afschuwelijke overtreding. Hiramoto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kajiyama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Togawa de bal. Arakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kajiyama geeft een lange en hoge pass. Kataoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hara begaat een overtreding. Hara krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Nanami passt de bal in één keer door. Kawai rent richting de bal. Kawai speelt de bal door. Nakashima is nu in balbezit. Nakashima haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hirao speelt de bal door. Komatsu rent richting de bal. Nakashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakashima schiet op doel. Jo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hirao kopt de bal weg. Klungelig pakt Komatsu de bal. Hiramoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakashima onderschept slim de pass. Nakashima haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball Super 46%, Fushigi Tenshi 54%.
Dragon Ball Super - Fushigi Tenshi 3:1