Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tufan Fushigi Tenshi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Tsuzuki geeft een lange en hoge pass. Fuji kopt de bal weg. Machida rent richting de bal. Kumagai onderschept slim de pass. Kumagai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sakata passt de bal zonder na te denken. Soma is nu in balbezit. Soma passt de bal zonder na te denken. Akamine bereikt de bal nog maar net als eerste. Akamine draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Tsuzuki passt de bal met de wreef. Sakata is nu in balbezit. Sakata geeft de bal voor. Kajiyama rent richting de bal. Kajiyama geeft een lange en hoge pass. Kaneko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arakawa springt en kopt de bal. Kaneko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tufan - Fushigi Tenshi 0:1

16e minuut.
Soma is nu in balbezit. Kajiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Kajiyama passt de bal in één keer door. Arakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fuji geeft de bal voor. Oku rent richting de bal. Oku geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arakawa de bal. Arakawa draait met de bal, schiet en ... Kaneko bokst de bal weg.

34e minuut.
Yoshihara geeft een hoge lob. Arakawa heeft problemen om de bal te vangen. Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakawa onderschept slim de pass. Arakawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tufan 40%, Fushigi Tenshi 60%.
tufan - Fushigi Tenshi 0:1

47e minuut.
Kajiyama rent richting de bal. Kajiyama passt de bal zonder na te denken. Arakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakawa schiet op doel. Kaneko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tufan - Fushigi Tenshi 0:2

56e minuut.
Teragaito speelt de bal door. Akamine rent richting de bal. Jo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Jo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Kajiyama raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hiramoto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tufan 46%, Fushigi Tenshi 54%.
tufan - Fushigi Tenshi 0:2