Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tufan Kawaikunee Origami
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Ezoe is nu in balbezit. Ezoe draait met de bal, schiet en ... Oku probeert de bal aan de voet te houden. Uchida bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchida schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Miki geeft de bal voor. Teragaito bereikt de bal nog maar net als eerste. Teragaito met een sublieme pass. Akamine bereikt de bal nog maar net als eerste. Akamine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fujiyama geeft de bal voor. Inworp. Kim met de inworp. Soma rent richting de bal. Soma geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kim probeert naar een medespeler te passen. Akamine heeft problemen om de bal te vangen. Miki onderschept slim de pass. Soma onderschept slim de pass. Soma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tufan - Kawaikunee Origami 1:0

22e minuut.
Teragaito probeert naar een medespeler te passen. Akamine is nu in balbezit. Fujiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Soma onderschept slim de pass. Soma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tufan - Kawaikunee Origami 2:0

28e minuut.
Tanakadate met een sublieme pass. Ezoe is nu in balbezit. Uchida is nu in balbezit. Uchida schiet op doel. Kaneko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tufan - Kawaikunee Origami 2:1

38e minuut.
Soma verovert de bal door een tackle van achteren. Soma passt de bal met de wreef. Akamine is nu in balbezit. Akamine haalt uit met een fantastische trap. Oguro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tufan - Kawaikunee Origami 3:1

40e minuut.
Tanakadate rent richting de bal. Tanakadate passt de bal in één keer door. Uchida bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchida haalt uit met een fantastische trap. Oku probeert de bal met de borst te controleren. Kaneko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tufan 55%, Kawaikunee Origami 45%.
tufan - Kawaikunee Origami 3:1

63e minuut.
Akamine bereikt de bal nog maar net als eerste. Soma is nu in balbezit. Wakamatsu onderschept slim de pass. Akamine verovert de bal door een tackle van achteren. Akamine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tufan - Kawaikunee Origami 4:1

70e minuut.
Wakamatsu kopt de bal weg. Tanakadate probeert naar een medespeler te passen. Kawanabe probeert de bal aan de voet te houden. Ezoe is nu in balbezit. Ezoe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Uchida bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchida geeft een lange en hoge pass. Youth rent richting de bal. Youth geeft de bal voor. Tanakadate geeft de bal voor. Kaneko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tufan 39%, Kawaikunee Origami 61%.
tufan - Kawaikunee Origami 4:1