Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Tsuki rai group
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Kurosawa de bal. Kokeguchi onderschept slim de pass. Tanakadate bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeguchi onderschept slim de pass. Kokeguchi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Yamashita geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaneka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawaguchi is nu in balbezit. Kawaguchi draait met de bal, schiet en ... Abe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Nishino is nu in balbezit. Funaki verovert de bal door een tackle van achteren. Machida geeft een lange en hoge pass. Kaneka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaneka haalt uit met een fantastische trap. Abe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tsuki - rai group 1:0

10e minuut.
Yoshitaka kopt de bal weg. Kokeguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji is nu in balbezit. Kokeguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Kokeguchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tsuki - rai group 2:0

34e minuut.
Kaneka onderschept slim de pass. Kaneka geeft een hoge lob. Kokeguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaguchi rent richting de bal. Kawaguchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tsuki - rai group 3:0

45e minuut.
Fuji rent richting de bal. Fuji met een sublieme pass. Shiiya is nu in balbezit. Shirasawa is nu in balbezit. Shirasawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Tsuki 40%, rai group 60%.
Fushigi Tsuki - rai group 3:0

51e minuut.
Fuji geeft een hoge lob. Nunobe heeft problemen om de bal te vangen. Kitazawa probeert naar een medespeler te passen. Shirasawa rent richting de bal. Shirasawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Funaki is nu in balbezit. Nishino onderschept slim de pass. Nishino probeert naar een medespeler te passen. Kokeguchi rent richting de bal. Kokeguchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Tsuneda met een harde bal richting middenveld. Kurosawa is nu in balbezit. Kurosawa speelt de bal door. Shiiya is nu in balbezit. Shiiya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tsuki - rai group 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Tsuki 50%, rai group 50%.
Fushigi Tsuki - rai group 3:1