Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spartran Dragon Ball Super
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Uchidate bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sugimoto. Uchidate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uchidate met een snel genomen vrije trap. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujigaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hirao raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Hirao probeert de bal aan de voet te houden. Hirase bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase passt de bal in één keer door. Fujigaya rent richting de bal. Fujigaya draait met de bal, schiet en ... Kobayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Sugimoto kopt de bal weg. Hirase controleert de bal met de borst. Tanoue speelt de bal door. Nakashima rent richting de bal. Nakashima schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hirai trapt de bal weg van het doel. Hirao kan de bal niet met de borst controleren. Hirao probeert naar een medespeler te passen. Nakashima rent richting de bal. Nakashima draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hirai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Fukunishi is nu in balbezit. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao speelt de bal door. Nakashima is nu in balbezit. Nakashima draait met de bal, schiet en ... Hirai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
spartran - Dragon Ball Super 0:1

32e minuut.
Inworp. Okina met een snelle inworp. Uchidate is nu in balbezit. Sugimoto is nu in balbezit. Sugimoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartran 67%, Dragon Ball Super 33%.
spartran - Dragon Ball Super 0:1

55e minuut.
Kanamori met een sublieme pass. Hirao rent richting de bal. Hirao met een sublieme pass. Nakashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakashima haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
spartran - Dragon Ball Super 0:2

73e minuut.
Hirao probeert naar een medespeler te passen. Teragaito rent richting de bal. Teragaito met een sublieme pass. Nakashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakashima schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nakashima raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kakimoto komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Tsukamoto met een sublieme pass. Fujigaya is nu in balbezit. Fujigaya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartran 44%, Dragon Ball Super 56%.
spartran - Dragon Ball Super 0:2