Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fast speed Dekaseguis F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Yoshimitsu passt de bal in één keer door. Moriwaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimizu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shimizu krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Kanazawa geeft een hoge lob. Daar is Anailson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanazawa rent richting de bal. Anailson verovert de bal door een tackle van achteren. Anailson draait met de bal, schiet en ... Isago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Nakamura kopt de bal weg. Motohashi heeft problemen om de bal te vangen. Anailson is nu in balbezit. Anailson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fast speed - Dekaseguis F.C. 0:1

8e minuut.
Oyama probeert naar een medespeler te passen. Inuzuka is nu in balbezit. Saito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saito krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kawaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Narazaki onderschept slim de pass. Narazaki speelt de bal door. Yoshimitsu is nu in balbezit. Yoshimitsu schiet op doel. Kina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast speed 48%, Dekaseguis F.C. 52%.
fast speed - Dekaseguis F.C. 0:1

56e minuut.
Kawaguchi geeft de bal voor. Inworp. Inuzuka met de inworp. Nakamura rent richting de bal. Nakamura passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Narazaki de bal. Narazaki passt de bal in één keer door. Nakamura met een sublieme pass. Anailson is nu in balbezit. Anailson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inuzuka met de inworp. Kawaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaki probeert naar een medespeler te passen. Nakamura rent richting de bal. Nakamura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kanazawa geeft een hoge lob. Yoshimitsu heeft problemen om de bal te vangen. Narazaki is nu in balbezit. Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fast speed - Dekaseguis F.C. 1:1

83e minuut.
Motohashi verovert de bal door een tackle van achteren. Motohashi speelt de bal door. Maekawa rent richting de bal. Yoshimitsu onderschept slim de pass. Yoshimitsu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast speed 40%, Dekaseguis F.C. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fast speed - Dekaseguis F.C. 1:1