Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumpkins FC Jijii Kokoro
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Yamamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyazaki rent richting de bal. Miyazaki geeft een lange en hoge pass. Eguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kajiyama is nu in balbezit. Kajiyama passt de bal met de wreef. Oiwa is nu in balbezit. Eguchi onderschept slim de pass. Eguchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saito probeert naar een medespeler te passen. Nakao heeft problemen om de bal te vangen. Nakajima speelt de bal door. Eguchi rent richting de bal. Eguchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Funakoshi kopt de bal weg. Daar is Nakao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakao speelt de bal door. Takakuwa is nu in balbezit. Takakuwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Maruyama verovert de bal door een tackle van achteren. Kajiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajiyama passt de bal zonder na te denken. Eguchi is nu in balbezit. Eguchi draait met de bal, schiet en ... Saito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Nakao onderschept slim de pass. Nakao speelt de bal door. Kano bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa onderschept slim de pass. Takakuwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Miyazaki de bal. Yamamoto geeft een hoge lob. Eguchi rent richting de bal. Eguchi schiet op doel. Saito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumpkins FC - Jijii Kokoro 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumpkins FC 40%, Jijii Kokoro 60%.
Pumpkins FC - Jijii Kokoro 1:0

63e minuut.
Furkawa rent richting de bal. Kajiyama rent richting de bal. Furkawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kajiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajiyama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Miki trapt de bal weg van het doel. Furkawa kopt de bal weg. Nakao rent richting de bal. Nakao schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakao onderschept slim de pass. Nakao passt de bal in één keer door. Ohguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohguro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumpkins FC 45%, Jijii Kokoro 55%.
Pumpkins FC - Jijii Kokoro 1:0