Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jijii Kokoro Pumpkins FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


23e minuut.
Nakao bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa speelt de bal door. Kakitani met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ohguro neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sogahata geeft de bal voor. Oiwa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akishino. Akishino krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Yamamoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maruyama rent richting de bal. Maruyama geeft de bal voor. Eguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguchi schiet op doel. Saito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Kokoro - Pumpkins FC 0:1

43e minuut.
Sogahata rent richting de bal. Kakitani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nakao. Kakitani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kakitani kan niet meer verder spelen. Arakawa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Kokoro 49%, Pumpkins FC 51%.
Jijii Kokoro - Pumpkins FC 0:1

56e minuut.
Sogahata geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohguro met een snelle inworp. Nakao bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakao geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Maruyama probeert naar een medespeler te passen. Kajiyama rent richting de bal. Kajiyama probeert naar een medespeler te passen. Eguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Miyazaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eguchi is nu in balbezit. Eguchi draait met de bal, schiet en ... Hirao probeert de bal aan de voet te houden. Saito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Kokoro - Pumpkins FC 0:2

75e minuut.
Nakao draait met de bal, schiet en ... Kano kopt de bal weg. Maruyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakao bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sogahata met een sublieme pass. Akishino bereikt de bal nog maar net als eerste. Oiwa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oiwa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Kokoro 56%, Pumpkins FC 44%.
Jijii Kokoro - Pumpkins FC 0:2