Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omoshirori Machi UrawArsenal
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Saito probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Fukai met de inworp. Daar is Omata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omata geeft een lange en hoge pass. Honma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kurosawa speelt de bal door. Hirase is nu in balbezit. Hino verovert de bal door een tackle van achteren. Hino haalt uit met een fantastische trap. Magrao maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Shimokawa speelt de bal door. Tae-Uk is nu in balbezit. Tae-Uk met een sublieme pass. Natsuka rent richting de bal. Natsuka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omoshirori Machi 62%, UrawArsenal 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Omoshirori Machi - UrawArsenal 0:0

46e minuut.
Natsuka probeert naar een medespeler te passen. Shimokawa is nu in balbezit. Fujimoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fujimoto krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Fujimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimokawa onderschept slim de pass. Shimokawa probeert naar een medespeler te passen. Natsuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsuka schiet op doel. Honma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Shimokawa rent richting de bal. Shimokawa geeft een hoge lob. Saito probeert de bal aan de voet te houden. Natsuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsuka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tsutsumi rent richting de bal. Hino verovert de bal door een tackle van achteren. Hino passt de bal met de wreef. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omata met een snelle inworp. Fujimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimokawa verovert de bal door een tackle van achteren. Shimokawa draait met de bal, schiet en ... Honma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Morishi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nagatomi. Morishi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurata met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Koga de bal. Hino is nu in balbezit. Hino draait met de bal, schiet en ... Magrao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Natsuka rent richting de bal. Natsuka passt de bal met de wreef. Kurata bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimokawa rent richting de bal. Shimokawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omoshirori Machi 65%, UrawArsenal 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Omoshirori Machi - UrawArsenal 0:0