Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumpkins FC fast speed
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Nagai geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yamamoto met een snelle inworp. Kajiyama is nu in balbezit. Kajiyama haalt uit met een fantastische trap. Isago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yamamoto zal de hoekschop nemen. Eguchi heeft problemen om de bal te vangen. Eguchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kidera geeft een hoge lob. Inworp. Moriwaki met een snelle inworp. Narazaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Narazaki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nakajima rent richting de bal. Narazaki rent richting de bal. Nakajima maakt een afschuwelijke overtreding. Nakajima krijgt een gele kaart. Narazaki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Motohashi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yoshimitsu is nu in balbezit. Yoshimitsu draait met de bal, schiet en ... Miki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumpkins FC - fast speed 0:1

27e minuut.
Klungelig pakt Kamiya de bal. Narazaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Narazaki met een sublieme pass. Yoshimitsu is nu in balbezit. Yoshimitsu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumpkins FC 46%, fast speed 54%.
Pumpkins FC - fast speed 0:1

51e minuut.
Daar is Saito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Saito begaat een overtreding. Saito krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kidera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Motohashi is nu in balbezit. Motohashi passt de bal in één keer door. Narazaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Narazaki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Moriwaki de bal. Kidera rent richting de bal. Kidera passt de bal in één keer door. Yamamoto is nu in balbezit. Yamamoto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Narazaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruyama rent richting de bal. Narazaki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maruyama raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Nakajima probeert naar een medespeler te passen. Kajiyama speelt de bal door. Kawaguchi probeert naar een medespeler te passen. Eguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Moriwaki met de inworp. Narazaki rent richting de bal. Nakajima verovert de bal door een tackle van achteren. Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumpkins FC 62%, fast speed 38%.
Pumpkins FC - fast speed 0:1