Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Sampo UrawArsenal
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Tamahome rent richting de bal. Tamahome geeft een lange en hoge pass. Daar is Koga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isozaki rent richting de bal. Isozaki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Magrao trapt de bal weg. Hiramoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishi maakt een afschuwelijke overtreding. Ishi krijgt een gele kaart. Hiramoto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hiramoto kan niet meer verder spelen. Hamada komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Inworp. Jirayia met een snelle inworp. Toda bereikt de bal nog maar net als eerste. Toda geeft een lange en hoge pass. Sugai kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Natsuka rent richting de bal. Sugai bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsuka verovert de bal door een tackle van achteren. Shimokawa is nu in balbezit. Shimokawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oshima de bal. Natsuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsuka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Sugai de bal onder controle te krijgen. Shimokawa is nu in balbezit. Shimokawa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Natsuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natsuka draait met de bal, schiet en ... Isago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Sampo - UrawArsenal 0:1

41e minuut.
Tsutsumi geeft een hoge lob. Natsuka is nu in balbezit. Sugai bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimokawa onderschept slim de pass. Shimokawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Jirayia de bal. Omata verovert de bal door een tackle van achteren. Omata probeert naar een medespeler te passen. Natsuka is nu in balbezit. Natsuka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Sampo 61%, UrawArsenal 39%.
Fushigi Sampo - UrawArsenal 0:1

55e minuut.
Hamada passt de bal in één keer door. Natsuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugai verovert de bal door een tackle van achteren. Shimokawa onderschept slim de pass. Shimokawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Shimokawa passt de bal in één keer door. Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno begaat een overtreding. Konno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Sampo 59%, UrawArsenal 41%.
Fushigi Sampo - UrawArsenal 0:1