Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fast speed Jijii Kokoro
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Narazaki verovert de bal door een tackle van achteren. Motohashi is nu in balbezit. Motohashi met een sublieme pass. Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu draait met de bal, schiet en ... Saito bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fast speed - Jijii Kokoro 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast speed 48%, Jijii Kokoro 52%.
fast speed - Jijii Kokoro 1:0

68e minuut.
Kitani rent richting de bal. Narazaki is nu in balbezit. Furkawa is nu in balbezit. Narazaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Narazaki haalt uit met een fantastische trap. Saito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Motohashi met een sublieme pass. Narazaki rent richting de bal. Narazaki speelt de bal door. Yoshimitsu is nu in balbezit. Yoshimitsu schiet op doel. Saito bokst de bal weg.

74e minuut.
Ohguro rent richting de bal. Ohguro passt de bal zonder na te denken. Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa haalt uit met een fantastische trap. Motohashi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fast speed - Jijii Kokoro 1:1

78e minuut.
Motohashi met een sublieme pass. Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu passt de bal in één keer door. Narazaki rent richting de bal. Narazaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fast speed - Jijii Kokoro 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast speed 33%, Jijii Kokoro 67%.
fast speed - Jijii Kokoro 2:1