Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dekaseguis F.C. Pumpkins FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Miyahara heeft problemen om de bal te vangen. Miyahara geeft de bal voor. Nakamura kopt de bal weg. Anailson rent richting de bal. Anailson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dekaseguis F.C. - Pumpkins FC 1:0

10e minuut.
Maruyama is nu in balbezit. Nakamura onderschept slim de pass. Nakamura met een sublieme pass. Anailson heeft problemen om de bal te vangen. Anailson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kawaki speelt de bal door. Yamamoto is nu in balbezit. Yamamoto speelt de bal door. Eguchi rent richting de bal. Eguchi haalt uit met een fantastische trap. Kina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Nakamura speelt de bal door. Anailson is nu in balbezit. Kidera is nu in balbezit. Anailson onderschept slim de pass. Anailson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kano trapt de bal weg van het doel. Kajiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajiyama passt de bal in één keer door. Eguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguchi draait met de bal, schiet en ... Kina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kawaki is nu in balbezit. Kawaki probeert naar een medespeler te passen. Nakamura is nu in balbezit. Anailson is nu in balbezit. Anailson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kawaguchi rent richting de bal. Kawaguchi geeft de bal voor. Kawaki kopt de bal weg. Anailson rent richting de bal. Anailson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dekaseguis F.C. 45%, Pumpkins FC 55%.
Dekaseguis F.C. - Pumpkins FC 1:0

61e minuut.
Daar is Matsui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kajiyama rent richting de bal. Kajiyama passt de bal zonder na te denken. Eguchi is nu in balbezit. Eguchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kano speelt de bal door. Kajiyama is nu in balbezit. Kajiyama passt de bal in één keer door. Eguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kakitani geeft een hoge lob. Inworp. Shimizu met een snelle inworp. Nakamura rent richting de bal. Nakamura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Oyama rent richting de bal. Oyama geeft de bal voor. Kawaguchi kopt de bal weg. Anailson rent richting de bal. Anailson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dekaseguis F.C. - Pumpkins FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dekaseguis F.C. 50%, Pumpkins FC 50%.
Dekaseguis F.C. - Pumpkins FC 2:0