Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Sampo Omoshirori Machi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Hiramoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurata is nu in balbezit. Kurata geeft een lange en hoge pass. Asari is nu in balbezit. Asari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Toda is nu in balbezit. Horinouchi is nu in balbezit. Horinouchi met een sublieme pass. Isozaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Isozaki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Fujimoto de bal. Isozaki is nu in balbezit. Isozaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Sampo - Omoshirori Machi 1:0

37e minuut.
Ienaga onderschept slim de pass. Ienaga passt de bal zonder na te denken. Asari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fushigi Sampo - Omoshirori Machi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Sampo 61%, Omoshirori Machi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fushigi Sampo - Omoshirori Machi 1:1

46e minuut.
Hattori geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horinouchi heeft problemen om de bal te vangen. Horinouchi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Sampo - Omoshirori Machi 2:1

48e minuut.
Hattori geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toda met de inworp. Horinouchi is nu in balbezit. Horinouchi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Horinouchi met een sublieme pass. Kurata rent richting de bal. Isozaki onderschept slim de pass. Horinouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horinouchi haalt uit met een fantastische trap. Honma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Sakai geeft de bal voor. Inworp. Tamahome zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Horinouchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horinouchi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Konno passt de bal in één keer door. Isozaki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saito. Saito krijgt een gele kaart. Isozaki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Isozaki kan niet meer verder spelen. Hamada komt het veld opgelopen. Sugai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tamahome bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamahome passt de bal zonder na te denken. Horinouchi is nu in balbezit. Horinouchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Sampo - Omoshirori Machi 3:1

67e minuut.
Horinouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurata is nu in balbezit. Horinouchi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Horinouchi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Kurata is nu in balbezit. Kurata passt de bal zonder na te denken. Fujimoto is nu in balbezit. Hamada onderschept slim de pass. Hamada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hiramoto rent richting de bal. Hiramoto passt de bal zonder na te denken. Konno probeert naar een medespeler te passen. Hamada is nu in balbezit. Hamada passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Sampo 39%, Omoshirori Machi 61%.
Fushigi Sampo - Omoshirori Machi 3:1