Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fast speed Omoshirori Machi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Fujimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujimoto geeft de bal voor. Kawaguchi rent richting de bal. Asari onderschept slim de pass. Asari draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Saito de bal onder controle te krijgen. Narazaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morishi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Narazaki verovert de bal door een tackle van achteren. Narazaki passt de bal zonder na te denken. Yoshimitsu rent richting de bal. Yoshimitsu draait met de bal, schiet en ... Ujiie probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fast speed - Omoshirori Machi 1:0

22e minuut.
Ujiie geeft een lange en hoge pass. Motohashi kopt de bal weg. Daar is Kamiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narazaki rent richting de bal. Narazaki schiet op doel. Honma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitani geeft een lange en hoge pass. Hattori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kitani zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kamiya rent richting de bal. Narazaki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morishi. Morishi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Nagai met een sublieme pass. Kamiya rent richting de bal. Asari verovert de bal door een tackle van achteren. Asari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fast speed - Omoshirori Machi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast speed 47%, Omoshirori Machi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fast speed - Omoshirori Machi 1:1

57e minuut.
Moriwaki onderschept slim de pass. Moriwaki geeft de bal voor. Yoshimitsu heeft problemen om de bal te vangen. Narazaki rent richting de bal. Narazaki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast speed 46%, Omoshirori Machi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fast speed - Omoshirori Machi 1:1