Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Sampo Jijii Kokoro
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Miyazaki rent richting de bal. Hiramoto verovert de bal door een tackle van achteren. Hiramoto passt de bal zonder na te denken. Ohguro rent richting de bal. Ohguro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Okuma trapt de bal weg van het doel. Hiramoto kopt de bal weg. Klungelig pakt Furkawa de bal. Mizuhara is nu in balbezit. Mizuhara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Sampo - Jijii Kokoro 1:0

21e minuut.
Dedimar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mizuhara is nu in balbezit. Mizuhara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dedimar passt de bal met de wreef. Isozaki is nu in balbezit. Furkawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isozaki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sugai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Oshima trapt de bal weg. Daar is Dedimar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakao probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Takakuwa de bal. Takakuwa schiet op doel. Isago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Funakoshi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Sampo 44%, Jijii Kokoro 56%.
Fushigi Sampo - Jijii Kokoro 1:0

57e minuut.
Nakao rent richting de bal. Nakao passt de bal in één keer door. Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa haalt uit met een fantastische trap. Oshima probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Funakoshi kopt de bal weg. Daar is Nakao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakao probeert naar een medespeler te passen. Takakuwa rent richting de bal. Takakuwa schiet op doel. Isago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Funakoshi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Furkawa de bal. Mizuhara bereikt de bal nog maar net als eerste. Isozaki rent richting de bal. Mizuhara rent richting de bal. Mizuhara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sugai is nu in balbezit. Sugai probeert naar een medespeler te passen. Isozaki is nu in balbezit. Mizuhara rent richting de bal. Mizuhara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Sampo 50%, Jijii Kokoro 50%.
Fushigi Sampo - Jijii Kokoro 1:0