Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jijii Kokoro Fushigi Sampo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Konno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamada speelt de bal door. Isozaki rent richting de bal. Isozaki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hiramoto is nu in balbezit. Hiramoto speelt de bal door. Nakao rent richting de bal. Takakuwa is nu in balbezit. Takakuwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Kokoro - Fushigi Sampo 1:0

21e minuut.
Toda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mizuhara is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Furkawa ... Strafschop! Directe rode kaart, Furkawa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Furkawa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mizuhara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mizuhara kan niet meer verder spelen. Horinouchi komt het veld opgelopen. Isozaki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Saito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jijii Kokoro - Fushigi Sampo 1:1

23e minuut.
Isozaki rent richting de bal. Dedimar onderschept slim de pass. Horinouchi rent richting de bal. Isozaki is nu in balbezit. Isozaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Kokoro - Fushigi Sampo 1:2

25e minuut.
Miyazaki is nu in balbezit. Horinouchi rent richting de bal. Horinouchi probeert naar een medespeler te passen. Isozaki is nu in balbezit. Isozaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Horinouchi rent richting de bal. Hirao onderschept slim de pass. Hirao geeft een hoge lob. Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hirao probeert de bal met de borst te controleren. Isozaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isozaki raakt geblesseerd tijdens het duel. Hiramoto komt bij de bal en schiet. Saito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ohguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohguro geeft een hoge lob. Hiramoto is nu in balbezit. Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dedimar onderschept slim de pass. Dedimar passt de bal zonder na te denken. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Isozaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Isozaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saito speelt de bal door. Toda kopt de bal weg. Horinouchi met een sublieme pass. Isozaki is nu in balbezit. Isozaki schiet op doel. Saito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Toda rent richting de bal. Nakao onderschept slim de pass. Nakao speelt de bal door. Takakuwa rent richting de bal. Takakuwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Kokoro 61%, Fushigi Sampo 39%.
Jijii Kokoro - Fushigi Sampo 1:2

60e minuut.
Jirayia kopt de bal weg. Toda is nu in balbezit. Miyazaki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Miyazaki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Miyazaki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Oiwa probeert naar een medespeler te passen. Nakao is nu in balbezit. Nakao passt de bal in één keer door. Takakuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Takakuwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Hiramoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakao onderschept slim de pass. Nakao passt de bal in één keer door. Daar is Takakuwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takakuwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hamada met een sublieme pass. Toda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Funakoshi. Funakoshi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Toda probeert naar een medespeler te passen. Horinouchi rent richting de bal. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Horinouchi verovert de bal door een tackle van achteren. Horinouchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Kokoro 58%, Fushigi Sampo 42%.
Jijii Kokoro - Fushigi Sampo 1:2