Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
222 Pumpkins FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Kajiyama onderschept slim de pass. Kajiyama probeert naar een medespeler te passen. Tsuzuki rent richting de bal. Eguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Eguchi schiet op doel. Ishi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kidera is nu in balbezit. Kidera met een sublieme pass. Saneyoshi probeert de bal aan de voet te houden. Itoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Itoh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kajiyama is nu in balbezit. Kajiyama passt de bal zonder na te denken. Eguchi is nu in balbezit. Eguchi schiet op doel. Ishi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 222 43%, Pumpkins FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
222 - Pumpkins FC 0:0

54e minuut.
Saneyoshi geeft de bal voor. Itoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Itoh passt de bal in één keer door. Bando is nu in balbezit. Bando schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
222 - Pumpkins FC 1:0

62e minuut.
Daar is Nakajima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miura rent richting de bal. Miura probeert naar een medespeler te passen. Itoh is nu in balbezit. Itoh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Akishino geeft de bal voor. Saneyoshi rent richting de bal. Kajiyama onderschept slim de pass. Eguchi rent richting de bal. Eguchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 222 52%, Pumpkins FC 48%.
222 - Pumpkins FC 1:0
222