Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fast speed UrawArsenal
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ishi kopt de bal weg. Shimokawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimokawa onderschept slim de pass. Shimokawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Motohashi heeft problemen om de bal te vangen. Ishi rent richting de bal. Ishi passt de bal met de wreef. Natsuka rent richting de bal. Natsuka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ishi speelt de bal door. Natsuka rent richting de bal. Saito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Natsuka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ishi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Narazaki passt de bal in één keer door. Motohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Motohashi geeft de bal voor. Daar is Yoshimitsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoshimitsu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fast speed - UrawArsenal 1:0

16e minuut.
Kamiya met een sublieme pass. Narazaki is nu in balbezit. Narazaki passt de bal zonder na te denken. Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Magrao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kanazawa geeft de bal voor. Shimokawa heeft problemen om de bal te vangen. Kanazawa is nu in balbezit. Shimokawa verovert de bal door een tackle van achteren. Shimokawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Shimokawa rent richting de bal. Kamiya onderschept slim de pass. Kamiya passt de bal in één keer door. Narazaki is nu in balbezit. Narazaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fast speed - UrawArsenal 2:0

29e minuut.
Shimokawa verovert de bal door een tackle van achteren. Shimokawa speelt de bal door. Natsuka is nu in balbezit. Natsuka schiet op doel. Isago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fast speed - UrawArsenal 2:1

45e minuut.
Tae-Uk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fukai de bal. Kitani probeert naar een medespeler te passen. Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fast speed - UrawArsenal 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast speed 62%, UrawArsenal 38%.
fast speed - UrawArsenal 3:1

54e minuut.
Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi geeft een hoge lob. Saito probeert de bal aan de voet te houden. Omata rent richting de bal. Omata passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tsutsumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Moriwaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yoshimitsu rent richting de bal. Yoshimitsu schiet op doel. Magrao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fast speed - UrawArsenal 4:1

85e minuut.
Narazaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Narazaki is nu in balbezit. Narazaki haalt uit met een fantastische trap. Magrao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fast speed - UrawArsenal 5:1

89e minuut.
Nagatomi speelt de bal door. Tsutsumi probeert naar een medespeler te passen. Shimokawa probeert naar een medespeler te passen. Natsuka is nu in balbezit. Natsuka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fast speed 46%, UrawArsenal 54%.
fast speed - UrawArsenal 5:1