Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumpkins FC Fushigi Sampo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kidera rent richting de bal. Isozaki onderschept slim de pass. Met opzet legt Maruyama zijn tegenspeler op de grond. Maruyama krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Nakajima geeft een hoge lob. Yamamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konno krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Hiramoto is nu in balbezit. Akishino verovert de bal door een tackle van achteren. Kajiyama met een sublieme pass. Eguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Maruyama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizuhara is nu in balbezit. Kawaguchi maakt een afschuwelijke overtreding. Kawaguchi krijgt een gele kaart. Mizuhara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mizuhara wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Eguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiramoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguchi onderschept slim de pass. Kajiyama rent richting de bal. Kajiyama haalt uit met een fantastische trap. Isago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eguchi is nu in balbezit. Eguchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumpkins FC - Fushigi Sampo 1:0

25e minuut.
Toda bereikt de bal nog maar net als eerste. Toda geeft een hoge lob. Sugai probeert naar een medespeler te passen. Isozaki rent richting de bal. Isozaki haalt uit met een fantastische trap. Miki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maruyama rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pumpkins FC - Fushigi Sampo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumpkins FC 62%, Fushigi Sampo 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pumpkins FC - Fushigi Sampo 1:1

66e minuut.
Hamada speelt de bal door. Mizuhara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizuhara passt de bal in één keer door. Isozaki is nu in balbezit. Isozaki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumpkins FC 55%, Fushigi Sampo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pumpkins FC - Fushigi Sampo 1:1